Halo Design
FIX LED gulvlampe 2L 2 x 5W sort

hd.735631

Fix LED gulvlampe med 2 armer fra Halo Design, og designet av Michael Waltersdorff, den er en del av den nåværende trenden.
Dels med det integrerte LED-lyset, som kun bruker 5 watt og gir god belysning med sine 350 lumen per arm med 3000 Kelvin.
FIX gulvlampen har flexarm, så gir stor frihet i forhold til hvor du ønsker å kaste lyset.
Lampen er malt svart.
LED-lyset er montert i de ellipseformede slimhodene, som kaster lyset perfekt, avhengig av hvor du har plassert lampen.
FIX gulvlampen er utstyrt med en ledning og en dobbel bryter som monteres på toppen av stammen, slik at du kan aktivere hver enkelt arm.
FIX finnes i flere varianter



Data om produktet:

Denne FIX LED gulvlampen fra Halo Design har en effekt på 5W med en lysstyrke på 350 lumen og et fokusert lys på 38 grader, som sikrer et kontrollert lys. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, gir lampen et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer lampen en lang og sikker drift på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som gir forventninger om lang levetid.

Produktet har dimensjoner på 130 x Ø10 mm, og har en vannbestandighet på IP20. Derfor er det viktig å merke seg at lampen ikke er vannbestandig og bør ikke utsettes for fuktighet.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke350 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde130 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeABS Plast