Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
10W, 360°, mattert

GX24Q fatning - 4 pin.
Må forsynes direkte med 230V.
Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V.
Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.

Krevas att armaturet byggas omRestsalg: LEDlife GX24Q LED pære er en innovativ og effektiv lyskilde som er ideell for å erstatte eldre lyskilder som bruker mer strøm. Med en effekt på 10W er denne LED-pæren i stand til å erstatte en 18W lyskilde, og dermed spare deg for betydelige kostnader på strømregningen. Pærens G24 fatning gjør det enkelt å installere den i eksisterende armaturer.

Denne LED-pæren har en lysstyrke på 950 lumen, med en høy lysspredning på 360 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, slik at det er godt synlig i hele rommet. Lyskvaliteten er også høy, med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakkert og genuin måte. Dette gjør at LEDlife GX24Q LED-pæren er ideell for de fleste behov.

Med LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som sikrer en lang levetid.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit og Nøytral hvit (4200K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære har dimensjoner på 105 x Ø48 mm og har en IP53-rating, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk i områder med høy luftfuktighet, som for eksempel bad eller kjøkken.

Med LEDlife GX24Q LED-pæren kan du forvente en høy kvalitet på lyset, lang levetid og betydelige besparelser på strømregningen. Dette gjør den til en utmerket investering for både hjemmebruk og næringsliv.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Lengde uten fatning: 85 mm.

Mer informasjon

-25%

180,00 kr inkl. mva.

135,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke950 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt18w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG24
Høyde105 mm.
Diameter48 mm.