Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
10W, 360°, mattert

GX24Q fatning - 4 pin.
Må forsynes direkte med 230V.
Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V.
Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.

Krevas att armaturet byggas omRestsalg: LEDlife GX24Q LED pære er et fantastisk produkt som vil forandre måten du belyser rommet ditt på. Denne 10W LED-pæren med G24 fatning er designet for å erstatte den tradisjonelle 18W pæren, noe som betyr at du får den samme lysstyrken, men med en betydelig lavere energiforbruk.

For å kunne nyte godt av denne pærens fantastiske lyskvalitet, må den kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 950 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, vil denne pæren gi en jevn fordeling av lyset i rommet.

Det som virkelig skiller denne pæren ut er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du bruker denne pæren til å belyse stuen, kjøkkenet eller kontoret, vil lyskvaliteten være tilstrekkelig for de aller fleste behov.

En annen fordel med denne pæren er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en driftstid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. I tillegg er pæren utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, noe som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Når det gjelder fargetone på lyset, kommer denne pæren i nøytral hvit (4200K). Denne nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Pærens dimensjoner er 105 x Ø48 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere. I tillegg er den IP53-klassifisert, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på badet eller andre fuktige områder.

I oppsummering er Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med sin lave energiforbruk, høye lyskvalitet og lange levetid, vil denne pæren gi deg et behagelig og effektivt lysmiljø i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Lengde uten fatning: 85 mm.

Mer informasjon

-25%

190,00 kr inkl. mva.

142,50 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke950 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt18w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG24
Høyde105 mm.
Diameter48 mm.