6W dagslys pære
5000K, foto og lysterapi, RA 90, E14

E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og lysterapi.Denne 6W LED-pæren med E14 liten fatning er en utmerket erstatning for en 60W vanlig pære. Med en lysstyrke på 600 lumen, gir den et klart og kraftig dagslys til ethvert rom. Denne pæren krever en 230V strømkilde for å fungere, og er utstyrt med den nyeste LED-teknologien for lavere energiforbruk og lengre levetid.

Det som skiller denne pæren fra andre LED-pærer er dens ekstraordinære lyskvalitet. Med en RA-verdi på 90-95, sikrer den et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Dette betyr at lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjonene, og gir en følelse av velvære og komfort.

Pæren kommer i en nøytral hvit fargetone (5000K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver ser helt naturlige ut. Dette er ideelt for kontor- eller arbeidsområder, der nøyaktighet er avgjørende.

Sammendragt, 6W dagslys LED-pære med E14 liten fatning er et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere til en mer energieffektiv og miljøvennlig belysning. Med dens høye lyskvalitet og nøytrale fargetone, vil den gi deg en følelse av velvære og produktivitet i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

126,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge5000K
Lysstyrke600 lumens
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14