1 m. USB LED strip for TV og PC
60 LED per meter

1 meter LED strip til USB.

Passer perfekt til å skape stemning ved pc'en, TV'en eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Slås av og på sammen med enheten den tilkoblet, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på baksiden af stripen så den enkelt kan festes på vannrette flater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge omvendt og lyse ned så bør limet også suppleres.

På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim.  



1 m. USB LED strip for TV og PC, 60 LED per meter

Data om produktet: Må kobles til 5V forsyning

Fargetone på lyset:

  • Varm hvit (3000K): Gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.
  • Kald hvit (6000K): Gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

IP65: Kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn.

Beskrivelse:

Denne 1 meter lange USB LED-stripen er perfekt for å gi ekstra belysning til TV-en eller PC-en din. Med 60 LED-lys per meter vil du få et klart og jevnt lys som skaper en behagelig atmosfære.

Du kan velge mellom to fargetoner: varm hvit og kald hvit. Varm hvit gir en avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som skaper en koselig stemning. Kald hvit derimot gir et kaldt lys med et blåaktig skjær. Denne fargen er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær til spesielle dekorative formål, lakkeringshaller og akvarier.

LED-stripen er IP65-klassifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den ideell for å skape atmosfære på terrassen, balkongen eller i hagen.

For å bruke LED-stripen må den kobles til en 5V strømforsyning. Du kan enkelt koble den til en USB-port på TV-en eller PC-en din. Stripen har selvklebende bakside, slik at du enkelt kan feste den på ønsket sted.

Ta kontroll over belysningen i rommet ditt med denne praktiske og allsidige 1 meter lange USB LED-stripen!

Mer informasjon

151,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Forbruk og spenning
Spenning5V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe