V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip
5m, IP65, 24V, 60 LED per meter

5 meters rull.
Kan klippes hver 10 cm. 

​Sprutsikker, IP65.

Bredde: 10 mm.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge og lyse ned, så bør limet og suppleres.

 

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip er en fantastisk måte å belyse ethvert rom eller utendørsområde på. Med en imponerende lysstyrke på 830 lumen/meter, er denne LED-stripa ideell for å skape et jevnt og behagelig lys. Den høye lysspredningen på 120 grader sikrer en jevn fordeling av lyset og eliminerer skygger, noe som gir en optimal belysningseffekt.


V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og vakkert og viser alle farger på en genuin måte. Denne lyskvaliteten gjør LED-stripa egnet til de aller fleste behov og gir en behagelig atmosfære.


En av de beste funksjonene til V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip er at den kan dimmes. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken og gjør det mulig å skape den perfekte belysningseffekten for enhver anledning.


Velg mellom tre fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). En varm fargetone gir en avslappende atmosfære og skaper en koselig stemning, mens en nøytral fargetone gir det perfekte arbeidsmiljøet. Kald hvit brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip har en dimensjon på 10 mm og er IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Dette gjør LED-stripa ideell for å belyse utendørsområder som terrasser, balkonger eller hager.


Oppsummert er V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip en fantastisk måte å belyse ethvert rom eller utendørsområde på. Med en imponerende lysstyrke, høy lyskvalitet og muligheten til å velge mellom tre fargetoner, gir denne LED-stripa deg full kontroll over belysningen.


Husk tilleggskjøp:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Fleksibel skjøt til LED strips - Til 5050 strips (10mm bred), 12V / 24V
- Skjøt til 5050 LED strips - Enkelt farge (1 cm), 12V / 24V
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)
- Fleksibel hunnplugg - 5050 LED strips


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

457,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke830 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning24V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.