V-Tac 2W LED trappbelysning
IP65 utendørs, 230V

V-Tac 2W trappebelysning.
Fin og elegant løsning.
Beregnet å bli plassert på veggen ved trappene og gir et vakkert indirekte lys på trappene.
V-Tac 2W LED trappbelysning er en utrolig allsidig og praktisk belysningsløsning som vil gi deg den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt. Med en effekt på 2W, vil du få en lysstyrke på hele 60 lumen, som er mer enn tilstrekkelig for de aller fleste behov. Dette gjør den ideell til bruk i trapper, gangveier, hager og andre steder hvor du trenger litt ekstra lys.

En av de beste tingene med denne belysningen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil du kunne nyte et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne se verden rundt deg på en helt ny måte, og nyte alle de små detaljene som ellers ville gått upåaktet hen.

Belysningen kommer i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære hvor du kan slappe av og nyte livet.

Med dimensjoner på 27 x 150 mm, er denne belysningen liten nok til å passe inn nesten hvor som helst, samtidig som den er stor nok til å gi deg den lysstyrken du trenger. Den er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn.

Til slutt, er det verdt å nevne at denne belysningen kommer med en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en separat lyskilde. Dette gjør installasjonen enkel og rask, og du vil kunne nyte de fantastiske fordelene med denne belysningen med en gang.

Alt i alt, er V-Tac 2W LED trappbelysning et utmerket produkt som gir deg den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt. Med sin høye lyskvalitet, varme fargetone og IP65-sertifisering, vil du kunne bruke den nesten hvor som helst, og nyte den fantastiske belysningen den gir.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

239,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke60 lumens
Spredning55 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V, 50/60HZ
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde150 mm.
Bredde27 mm.