RGB 8x16 Neon Flex LED
18W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.rgb

Veldig fin og praktisk 8x16 Neon Flex RGB til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
8x16 RGB controller må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller. Bestiller du 20 stk. klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endeplugg må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet kan brukes.
RGB 8x16 Neon Flex LED er en imponerende lysstripe som er utformet for å gi en kraftig og jevn belysning. Med en lysstyrke på 600 lumen/meter, er denne LED-stripen perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Den har en høy lysspredning på 100 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og en fantastisk visuell effekt.


Denne LED-stripen kan dimmes, slik at du kan justere lyset etter dine behov og ønsker. Med dimensjoner på 8 x 16 mm, er den enkel å montere og passer perfekt for en rekke forskjellige applikasjoner. Enten du vil bruke den for å belyse en hage, en terrasse eller andre utendørsområder, eller for å gi ekstra belysning i et rom, er denne LED-stripen den perfekte løsningen.


Denne LED-stripen har en IP67-klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig og tåler fuktighet og regn. Men den kan ikke være under vann i lengre tid. For å sikre at den er helt vanntett, må skjøtene forsegles med klar silikon. Dette vil sikre at det ikke kommer vann inn i LED-stripen og at den forblir i god stand i lang tid.


Alt i alt er RGB 8x16 Neon Flex LED en fantastisk belysningsløsning som gir kraftig og jevn belysning, og som passer perfekt for en rekke forskjellige applikasjoner. Med en lysstyrke på 600 lumen/meter og en høy lysspredning på 100 grader, vil denne LED-stripen gi deg den belysningen du trenger for å skape en fantastisk atmosfære i rommet eller utendørs området.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeplugg, IR, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeplugg, radiostyrt, 230V

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC