230V RGB Neon Flex

13 produkter
Viser 1 - 13 av 13 produkter

Fleksibel belysning med lysrør i PVC silikon

Hvis du har vært på utkikk etter en fleksibel LED løsning, har vi den ultimate belysningen for deg; LED flex. Vi hos LEDlyskilder er kanskje litt vel glade i belysning, og med god grunn - det finnes nemlig et hav av muligheter når det kommer til kreativ og dekorativ belysning! Vår 230V RGB Neon Flex LED strip er et godt eksempel på det, da den virkelig kan sette prikken over i-en på ditt neste belysningsprosjekt.
Vår fleksible LED stripe kan brukes til å forme alt fra bokstaver til ikoner - LED flex kan nemlig bøyes, snurres og formes akkurat slik du ønsker. De smarte fleksible trådene har blitt en erstatning for de tradisjonelle gamle neonlysene som ble utformet i glass og inneholdt giftige kjemikalier når de gikk i stykker. Nå kan du forme skiltet akkurat slik du ønsker, og endre det ved behov, uten at noe blir ødelagt eller knuses. I tillegg trenger du ikke lenger bekymre deg over miljøbelastningen de tradisjonelle neonlysene kom med, og vårt 230V RGB Neon Flex LED lys kommer med over 50000 lystimer. Med andre ord trenger du ikke bytte det med det første, noe som gir maksimal kreativitet og lang levetid for ethvert gjør-det-selv prosjekt. 

Fleksibel belysning med LED flex

RGB står for rød, grønn og blå, og når disse fargene settes sammen danner de en farge som minner om hvit. LED strips 230V Neon Flex gir deg en sømløs mulighet til å velge mellom røde toner, grønne toner, blå toner og fargen hvit, slik at du har en fleksibel belysning å leke deg med. 
Vi har sett mange stilige Neon Flex prosjekter i garasjer, loftstuer og designerte man-caves - men også som en enkel dekorativ belysning rundt sengen, mørke hjørner eller i trappen. Det er kun fantasien som setter grenser med de fleksible lysrørene i PVC plast.

Ikke gå glipp av tilbehøret

Dersom du virkelig skal gå all-in med gjør-det-selv prosjektet ditt, trenger du kanskje å klippe av LED-stripen. Vi har gjort det enkelt for deg og markert hver meter, slik at du vet akkurat hvor du skal klippe. For å gjøre opplevelsen komplett, må du forsegle ethvert avklipp med vår allsidige silikonlim. For å kunne veksle mellom alle fargetonene trenger du også en fjernkontroll for å få full frihet til å velge farger på belysningen din.
Vi har et stort utvalg av tilbehør til våre Neon Flex striper, slik at du kan ta det neste gjør-det-selv prosjektet ditt til nye høyder.
Vanlige spørsmål om 230V RGB Neon Flex LED strips
Hvordan lager jeg neonskilt?
230V RGB Neon Flex er fleksible lysrør i silikon som kan formes og bøyes etter behov.
Hvordan styrer jeg Neon Flex lysene mine?
Med en fjernkontroll som passer til RGB Neon Flex kan du veksle mellom toner i RGB-skalaen.
Kan jeg bruke LED Neon Flex utendørs?
Det er mulig å bruke Neon Flex utendørs, men du må forsegle skjøtene med silikonlim for å holde dem tette.