Metalhalogen pære
70W, R7SMetalhalogenpæren med R7S-fatning er en kraftig lyskilde som gir en lysstyrke på hele 5600 lumen. Med en effekt på 70W er denne pæren ideell til bruk i større rom og områder der det er behov for mye lys. Det spesielle med denne pæren er at den kan dimmes, slik at lysstyrken kan justeres etter ønske og behov.


Når det gjelder fargetonen på lyset, er det verdt å merke seg at denne pæren finnes i nøytral hvit (4200K). Dette betyr at lyset som genereres av pæren, er uten blå eller gule toner. Dette gjør at opplyste motiver virker helt naturlige og gir det perfekte arbeidsmiljøet. Med en nøytral fargetone kan du være sikker på at arbeidsoppgavene dine blir utført effektivt og nøyaktig.


Pærens dimensjoner er 120 x Ø20 mm, noe som gjør den enkel å montere og installere i ulike typer lamper og armaturer. Metalhalogenpæren er en svært holdbar lyskilde som gir god belysning over lang tid. Med riktig bruk og vedlikehold kan denne pæren gi deg mange timer med kraftig og effektiv belysning.


Sammenfattet er metalhalogenpæren med R7S-fatning et utmerket valg for deg som trenger mye lys i større rom og områder. Med en lysstyrke på 5600 lumen og mulighet for dimming, kan du tilpasse belysningen etter dine behov. Den nøytrale fargetonen på lyset gir et perfekt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner, og pærens dimensjoner gjør den enkel å montere og installere i ulike typer lamper og armaturer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Forventet levetid: 10.000 timer.

Mer informasjon

308,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

Sendes innen 20-22 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke5600 lumens
RA>= 65
Forbruk og spenning
Forbruk70w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7S
Høyde120 mm.
Diameter20 mm.