Spectrum SHIFT Globe P 5W
Hvit, RA90, Ø10 cm

sp.WLD+40034

Spectrum SHIFT Globe 5W pendel er en globuslampe med minimalistisk og nordisk design. Med sin brukervennlighet er den lett å flytte og klikker lett på plass. Du har mulighet til å regulere lengden på ledningen selv.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Lett å flytte
  • Klikker lett



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Den HVITE Spectrum SHIFT Globe P 5W er et allsidig og kraftig belysningsalternativ som passer godt inn i ethvert rom eller omgivelse. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 550 lumen, gir denne LED-lampen et klart og sterkt lys som er ideelt for belysning av forskjellige områder.

For å sikre en jevn og jevn fordeling av lyset, er denne lampen designet med en høy lysspredning på 165 grader. Dette sørger for at lyset sprer seg over et stort område og gir en behagelig og jevn belysning.

Med en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95, kan man være trygg på at denne lampen vil gjengi fargene på en nøyaktig og naturlig måte. Dette skaper et vakkert og levende lys som bringer ut det beste i omgivelsene.

Denne lampen er konstruert med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang levetid på opptil 50.000 timer. I tillegg har den minimal reduksjon i lysstyrke over tid, takket være den pålitelige og profesjonelle driveren og en effektiv kjølesystem.

Med dimensjonene 815 x Ø100 mm, er denne lampen enkel å installere og passer perfekt inn i de fleste rom. Den har også IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og bør være beskyttet mot vann og fuktighet.

Denne Spectrum SHIFT Globe P-lampen leveres med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en separat lyspære. Dette gjør installasjonsprosessen rask og enkel, samtidig som det gir deg pålitelig og kraftig belysning.

Mer informasjon

583,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde815 mm.
Diameter100 mm.
MaterialeAl+PC