Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150A

Zigbee LED strip controller fra LEDlife rWave.

Maks. belastning 10A 12V (120W) 24V (240W).

Controlleren kan dimmes via Zigbee 3.0. 

Her kan du enkelt:
- Slå av/ på controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Velge mellom 8 forskjellige lysspill
- Innstille automatisk av/ på tidspunkter
- Dele innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serie

 
LEDlife rWave
Dette produktet er en del av rWave- serien. En komplett serie av dimmere, kontrollere og fjernkontroller som alle arbeider sammen tråløst. Den perfekte løsningen til det trådløse hjem.
rWave tekonologien krever ikke WIFI, hubs eller annen sentral styring - alle enheter er automatisk sammenkoblet via mesh- nettverk.
Styr 12V, 24V, 230V og dimming, CCT, RGB - alt med samme fjernkontroll.
Se hele sortimentet her.


Dette produktet benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en av de største innenfor Smart home og er registrert på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den beste løsningen basert på framtidens clousløsning og med integrasjon til Google home og Alexa.

LEDlife rWave Zigbee controller er en kraftig og allsidig enhet som er ideell for å styre LED-belysningssystemer i ulike innendørs miljøer. Med en effektiv spenning på 24V, kan denne enheten enkelt kobles til en strømforsyningsenhet for å levere pålitelig og jevn kraft til LED-belysningsanlegg.

En av de mest imponerende funksjonene til LEDlife rWave Zigbee controller er dens flicker-free teknologi. Dette betyr at den er spesielt designet for å minimere flimring i LED-belysningsanlegg, noe som gjør den ideell for bruk i situasjoner der det er viktig å unngå flimring. Dette kan være spesielt viktig for mennesker og dyr som er følsomme for flimring, og for å sikre at belysningen ikke påvirker kvaliteten på foto- og videoopptak.

Enheten har også en kompakt og effektiv design, med dimensjoner på 42 x 30,3 x 360,8 mm. Dette gjør det enkelt å installere og bruke i en rekke forskjellige innendørs miljøer, og den kan enkelt plasseres i en rekke forskjellige områder uten å ta opp for mye plass.

En annen viktig funksjon til LEDlife rWave Zigbee controller er dens IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke er vanntett, og den bør brukes i tørre innendørs miljøer. Dette gjør den imidlertid ideell for en rekke forskjellige bruksområder, inkludert hjemmebelysning, kontorbelysning og belysning i offentlige bygninger.

Alt i alt er LEDlife rWave Zigbee controller en allsidig og kraftig enhet som kan brukes til å styre LED-belysningssystemer på en pålitelig og effektiv måte. Med sin flicker-free teknologi, kompakte design og IP20-klassifisering, er denne enheten ideell for alle som trenger en pålitelig og effektiv måte å styre LED-belysningssystemer på.

Mer informasjon

1 200,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning24V
Dimensjoner
Høyde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plast