Lifud Zigbee dæmper
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150B


Zigbee flimmerfri LED-dimmer fra Lifud - en innovativ og intelligent løsning som kombinerer både strømforsyning og kontrollfunksjoner i én enhet.

Med den avanserte Zigbee-teknologien kan denne enheten kontrollere alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, inkludert Akustilight, strips og andre typer belysning.

Fungerer for enkelfarget LED.

Maks. belastning totalt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.

Fungerer ikke med rWave-fjernkontroller.

Kan kun styres via Zigbee-kontroll.

Her kan du enkelt:

- Slå på/av kontrolleren

- Juster lysstyrken

- Lag standard scenarier

- Velg mellom 8 forskjellige lyseffekter

- Still inn automatiske av/på-tider

- Del innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serie
LEDlife rWave
Dette produktet er en del av rWave- serien. En komplett serie av dimmere, kontrollere og fjernkontroller som alle arbeider sammen tråløst. Den perfekte løsningen til det trådløse hjem.
rWave tekonologien krever ikke WIFI, hubs eller annen sentral styring - alle enheter er automatisk sammenkoblet via mesh- nettverk.
Styr 12V, 24V, 230V og dimming, CCT, RGB - alt med samme fjernkontroll.
Se hele sortimentet her.


Dette produktet benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en av de største innenfor Smart home og er registrert på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den beste løsningen basert på framtidens clousløsning og med integrasjon til Google home og Alexa.

LEDlife rWave Zigbee controller er en avansert enhet som gir deg full kontroll over dine LED-lys. Med denne kontrolleren kan du koble opp til 300 LED-pærer og styre dem individuelt eller i grupper. Denne funksjonen gir deg en unik mulighet til å skape forskjellige stemninger i ulike rom. Enten du vil ha et avslappende og dempet lys i stuen eller et mer energisk og fargerikt lys på barnerommet, så har LEDlife rWave Zigbee controlleren alt du trenger.

En av de største fordelene med denne kontrolleren er dens flicker-free-teknologi. Denne teknologien gjør at lyset ikke flimrer, noe som er spesielt viktig for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Videre er denne funksjonen også nyttig for foto- og videoopptak, da du unngår at lyset flimrer og ødelegger bildene eller opptakene.

LEDlife rWave Zigbee controller har en dimensjon på 42 x 30,3 x 360,8 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere i ethvert rom. Den er enkel å montere, og kan enkelt integreres i et eksisterende lysanlegg. Det er også verdt å merke seg at denne kontrolleren har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige omgivelser.

En annen fordel med LEDlife rWave Zigbee controller er dens brukervennlighet. Med en enkel app på din smarttelefon eller et nettbrett kan du enkelt styre lyset og endre farge, lysstyrke og effekt. Dette gjør at du kan tilpasse lyset etter dine behov og ønsker.

LEDlife rWave Zigbee controller er en smart og praktisk enhet som gir deg full kontroll over dine LED-lys. Med sin flicker-free-teknologi, kompakte størrelse og brukervennlighet, er denne kontrolleren en perfekt løsning for alle som ønsker å skape forskjellige stemninger og atmosfærer i ulike rom.

Mer informasjon

1 140,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning24V
Dimensjoner
Høyde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plast