V-Tac 7W LED svart vegglamper
Rund, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe.
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 7W LED svart vegglamper er en fantastisk løsning for å lyse opp ethvert rom eller utendørsområde med stil. Med en effekt på 7W og behov for tilkobling til 230V forsyning, er disse lampene både kraftige og praktiske samtidig. Med en lysstyrke på 400 lumen og en høy lysspredning på 128 grader, gir de en jevn fordeling av lyset, noe som gjør dem ideelle for bruk i ulike rom. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og tilfredsstiller de fleste behovene.

Disse lampene kommer i en varm hvit fargetone (3000K) som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Med dette varme lyset kan du nyte en koselig atmosfære når du slapper av etter en lang dag. De er også tilgjengelige i dimensjoner på 67 x 133 mm, som gjør dem enkle å plassere i ethvert rom eller utendørsområde.

En av de beste funksjonene ved V-Tac 7W LED svart vegglamper er at de har en IP65-rating, som betyr at de kan brukes utendørs og er motstandsdyktige mot vannsprut og regn. Dette gjør dem perfekte for bruk i hagen, på terrassen eller balkongen. De har også en integrert lyskilde, noe som gir dem en sømløs og stilren design.

Alt i alt er V-Tac 7W LED svart vegglamper et flott valg for alle som ønsker å lyse opp rommet sitt på en stilig og praktisk måte. Med sin kraftige effekt, høye lyskvalitet og varme fargetone, vil disse lampene skape en koselig og avslappende atmosfære i ethvert rom eller utendørsområde.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Lvd
- Certificate Emc
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

360,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde133 mm.
Bredde67 mm.
MaterialeABS Plast