V-Tac 5W LED svart vegglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.

Justerbar strålevinkel.

Enkel installasjon.

Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED svart vegglampe er den perfekte belysningen for ethvert hjem eller kontor. Med en effekt på 5W erstatter den en 50W glødepære, noe som gir en betydelig besparelse på strømregningen. Lampen er utstyrt med en lysstyrke på 700 lumen og et fokusert lys på 10-120 grader som sikrer et kontrollert lys uten spredning. Dette gir deg en optimal belysning som kan tilpasses etter dine behov.

Lyskvaliteten på V-Tac 5W LED svart vegglampe er høy med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir en behagelig belysning som ikke vil anstrenge øynene dine.

Du kan velge mellom to fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 100 x 100 x 100 mm, er V-Tac 5W LED svart vegglampe en kompakt og stilren lampe som passer inn i ethvert rom. Lampen har også en IP65-klassifisering som gjør at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Med integrert lyskilde er den enkel å installere og brukervennlig.

Oppgrader belysningen i hjemmet eller på kontoret med V-Tac 5W LED svart vegglampe. Med sin høye lyskvalitet, fokuserte lys og to fargetoner, vil denne lampen gi deg den perfekte belysningen som passer til dine behov.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate EmcVideopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

411,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium