Halo Design
Ventilator plafond med lys 36W/12W 17W motor, 3000-4000-6000K. Fjernkontroll følger med, kan reg. i 3 hastigheter

hd.719808

Halo Designs Ventilator plafond er et innovativt design som kombinerer lys og ventilasjon på ett sted.
Designet ble laget av Michael Waltersdorff og har 3 hvite fargealternativer.
Første innstilling er 3000 kelvin, som er normal hvitfarge, mens 4000 kelvin gir mer lys (lumen), og 6000 kelvin er nesten dagslys.
Det følger med en fjernkontroll som kan justere både lys og ventilasjon samt 3 hastigheter.
Det er også autostopp, slik at viften automatisk slår seg av etter 1-2 eller 4 timer.
Med Halo Designs Ventilator-plafond kan du få luft og lys på ett og samme sted.
Ta det et skritt videre og bli utstyrt med den beste teknologien i dag.



Produktbeskrivelse:

Denne Halo Design ventilatoren er et praktisk og stilfullt tillegg til ethvert rom. Den kommer med en innebygd lysfunksjon som gir deg både ventilasjon og belysning i ett produkt. Med en effekt på 36W er den kraftig nok til å gi god luftstrøm, samtidig som den er energieffektiv.

Lysstyrken på 2400 lumen gir et sterkt og klart lys som er perfekt for både arbeid og avslapning. Med en høy lysspredning på 120 grader får du en jevn fordeling av lyset i rommet, slik at det ikke blir mørke områder. Dette gir en behagelig atmosfære og gjør det enklere å se i hele rommet.

Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser fargene i rommet på en naturlig og vakker måte. Uansett om du har en fargeglad innredning eller en mer dempet stil, vil dette lyset gjøre interiøret ditt rettferdighet.

Produktet har dimensjoner på 22 x Ø50 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å montere. Det følger også med en fjernkontroll som gjør det enkelt å justere både ventilasjonen og lyset. Du kan regulere ventilasjonen i tre forskjellige hastigheter for å tilpasse den etter dine behov.

Det er viktig å merke seg at denne ventilatoren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Den bør derfor ikke plasseres i rom med høy luftfuktighet eller brukes som en utendørsventilator.

Med sitt stilfulle design, kraftige ventilasjon og gode lyskvalitet, er denne Halo Design ventilatoren et flott tillegg til ethvert rom. Enten det er på soverommet, i stuen eller på kontoret, vil den bidra til å skape en behagelig og funksjonell atmosfære.

Mer informasjon

3 299,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke2400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk36w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePlast