Halo Design
LED Plafond UNIVERSAL 3 trinn Ø43 36W IP44, Sort

hd.719921

UNIVERSAL Plafond fra Halo Designs med den nyeste LED-teknologien med 3-trinns dimming, slik at du er i forkant av design og teknologi.
Taket er designet av Michael Waltersdorff, som med sine mange år innen lys og design har lagt vekt på å skape en enkel lampe som samtidig gir et fint uttrykk.
Lys trenger ikke være kjedelig, derfor valgte Halo Design å fokusere på å skape mest mulig lys samtidig som den funksjonelle delen ble integrert i lampen.
Med sine hele 36 watt gir den 2100 lumen for å skape lys i hjemmet.
Den vakre taklampen gir lys inn i rommet, perfekt og rolig belysning i taket eller veggen - en strålende måte å skape den rette atmosfæren på.
I tillegg gir designet med den sorte kanten en formidabel kontaktlinje.
Den skinner med 3000 kelvin, som tilsvarer hvitt lys.
Med den integrerte dimmeteknologien kan lampen enkelt dimmes via på/av-bryteren i veggen, slik at du slipper å gå ut og investere i dyre dimmere.
Første trykk på bryteren gir 100 % lys, slår du den av og på igjen (innen 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50 %.
Det siste nivået er samme prosedyre, her dimmes lyset ned til 10%.
Med sin diameter på 43 cm er UNIVERSAL en perfekt størrelse som vil kunne passe inn i de fleste rom i hjemmet.
Halo Design - vi skaper lys for å få deg til å føle deg hjemme.



Produktbeskrivelse:

Denne LED-plafonden fra Halo Design er av typen UNIVERSAL 3 trinn og har en diameter på 43 mm. Plafonden har en effekt på 36W og gir en lysstyrke på imponerende 2880 lumen. Med en bred lysspredning på 120 grader oppnår denne plafonden en jevn fordeling av lyset.

En viktig detalj ved dette produktet er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne lyskvaliteten vil produktet kunne tilfredsstille de aller fleste behov.

Denne plafonden bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker driftstid på opptil 30 000 timer. I tillegg vil lysstyrken kun reduseres minimalt over tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, kan man forvente at produktet vil ha en lang levetid.

Med dimensjonene 6.2 x Ø43 mm, passer denne LED-plafonden godt til ulike rom. Den har også en IP44-sertifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den velegnet for bruk på bad eller andre fuktige områder.

Samlet sett er denne LED-plafonden fra Halo Design et pålitelig og holdbart produkt med høy lyskvalitet. Med en lang levetid og trygg drift gir den god belysning og passer til de fleste behov.

Mer informasjon

1 249,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke2880 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk36w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde6.2 mm.
Diameter43 mm.
MaterialePlast PP