LEDlife T8-ULTRA150
30W LED rør, 175lm/W, roterbar fatning, flicker free, 150 cm

LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en spredning på 180 grader og vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.

Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! 

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.LEDlife T8-ULTRA150 er et innovativt og banebrytende produkt som gir deg en enkel og effektiv måte å oppgradere ditt eksisterende belysningssystem på. Med en imponerende kraft på 30W, erstatter dette LED T8 lysrøret en tradisjonell 58W lysrør på hele 150 cm. Det er enkelt å installere og må kobles til en 230V forsyning.


Den høye lysstyrken på 5250 lumen, kombinert med en bred lysspredning på 140 grader, gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette sikrer at hvert hjørne av rommet blir opplyst, noe som er spesielt viktig når det gjelder arbeidsmiljøer. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, gir dette LED-lysrøret et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En av de beste egenskapene til LEDlife T8-ULTRA150 er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


LEDlife T8-ULTRA150 er også flicker free / flimrerfri. Dette er spesielt viktig for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Du vil aldri mer oppleve flimrende lys som kan forårsake hodepine eller øyeplager.


Dette LED-lysrøret er tilgjengelig i en nøytral fargetone på 4000K. Denne nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med en 5 års produsentgaranti kan du være trygg på at LEDlife T8-ULTRA150 vil gi deg mange år med pålitelig belysning. Produktet har dimensjoner på 1500 x Ø26 mm, og er enkelt å installere i ditt eksisterende belysningssystem. Dette er et belysningsprodukt som vil gi deg både kvalitet og effektivitet, samtidig som det vil redusere energikostnadene dine.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.Mer informasjon

671,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke5250 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Erstatt58w
Spenning230V
EnergiklasseC (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1500 mm.
Diameter26 mm.