V-Tac T8-Samsung150 Pro
Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm

LED-lysstoffrør med Samsung LED Chip, som monteres direkte i armaturet og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør.

Har en lysstyrke på 3000 lumen og et forbruk på 22W.

Vil i de fleste tilfeller gi opptil 50% mer lys på gulvet enn det eksisterende lysstoffrøret.

Laget i nanoplast som har enda bedre varmeavgivelse enn f.eks. aluminium.

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturet sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturet ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.V-Tac T8-Samsung150 Pro er det perfekte valget for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en kraftig 22W LED-teknologi, er dette lysrøret i stand til å erstatte tradisjonelle 58W lysrør på 150 cm. Det betyr at du kan få et kraftigere lys med mindre energiforbruk, noe som vil føre til en betydelig reduksjon i strømregningen.


For å bruke dette lysrøret trenger du kun å koble det til 230V forsyning. Deretter vil du kunne nyte en lysstyrke på 3000 lumen og en høy lysspredning på 160 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, slik at du får en optimal belysning i rommet. Med en høy lyskvalitet på RA-verdi på 80-85, vil du kunne nyte et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte.


Med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, kan du være trygg på at dette lysrøret vil vare i mange år fremover. Lav flicker / flimmer gjør at dette lysrøret passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. I tillegg kan det brukes i forbindelse med foto- og videoopptak.


Det er tre forskjellige fargetoner å velge mellom: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Hver fargetone har sin unike egenskap og passer til forskjellige behov. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, som er populært til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 1500 x Ø28 mm, passer dette lysrøret til de fleste lysarmaturer. Det er enkelt å bytte ut de gamle lysrørene med V-Tac T8-Samsung150 Pro, og du vil raskt kunne nyte godt av den nye belysningen. Så hvis du vil oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret, er V-Tac T8-Samsung150 Pro et utmerket valg som vil gi deg en kraftig og effektiv belysning med høy kvalitet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

151,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Erstatt58w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast