LEDlife T5-SMART54.9 HF
Erstatter 14W HE rør, 9W LED rør, 54,9 cm

9W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.

Bemerk dette rør virker bare med 14W HE ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.LEDlife T5-SMART54.9 HF er et innovativt og moderne produkt som har blitt designet for å gi deg en unik lysopplevelse. Dette lysrøret på 9W erstatter en tradisjonell 14W lysrør på 54.9 cm, noe som betyr at du kan spare mye energi og penger på strømregningen. Produktet må kobles til ballastforsyning, noe som gir en jevn og stabil strømtilførsel til enheten.


LEDlife T5-SMART54.9 HF har en lysstyrke på 1080 lumen og en høy lysspredning på 140 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan nyte en perfekt belysning i ethvert rom, uansett størrelse eller form. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer produktet en naturlig lysfarge som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette er ideelt for de som ønsker å skape en hyggelig og harmonisk atmosfære i hjemmet eller på kontoret.


LEDlife T5-SMART54.9 HF er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine preferanser. Dette er spesielt praktisk i situasjoner hvor du ønsker å skape en mer avslappende eller intim atmosfære, for eksempel under en romantisk middag eller en koselig filmkveld.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan glede deg over et pålitelig og effektivt produkt i mange år fremover. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


LEDlife T5-SMART54.9 HF kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet eller på hytta. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, med et lys uten blå eller gule toner som gjør opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 549 x Ø19 mm og en IP20-klassifisering (ikke vannbestandig), er LEDlife T5-SMART54.9 HF en ideell løsning for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Produktet er enkelt å installere og gir deg en pålitelig og effektiv belysning som varer i mange år.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

235,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke1080 lumens
Spredning140 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt14w
SpenningBallast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde549 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC