LEDlife T5-SMART145 HF
Erstatter 80W HO rør, 28W LED rør, 144,9 cm

28W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.

Bemerk dette rør virker bare med 80W HO ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE, 49W HO eller 80W HO.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.LEDlife T5-SMART145 HF er et fantastisk produkt for de som ønsker å oppgradere sitt belysningssystem på en kostnadseffektiv måte. Med en effekt på 28W kan dette LED T5 lysrøret erstatte et tradisjonelt 80W lysrør på 144.9 cm og gi en lysstyrke på 3640 lumen. Det er ikke bare en økning i lysstyrke, men også en høy lysspredning på 140 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gir brukerne en behagelig og mer naturlig belysning som kan bidra til økt produktivitet og velvære.


En av de mest imponerende egenskapene ved LEDlife T5-SMART145 HF er lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den en naturlig og vakker belysning som viser alle farger i sin rette form. Dette er perfekt for de som trenger å se detaljer i farger, som kunstnere, designere eller andre kreative yrker. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og kan gi brukerne en mer behagelig opplevelse.


En annen fordel med LEDlife T5-SMART145 HF er at den er dimbar. Dette gir brukerne muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape forskjellige stemninger i rommet. Enten det er behov for en mer avslappende atmosfære eller en mer effektiv arbeidssituasjon, gir denne funksjonen brukerne friheten til å skape den belysningen de ønsker.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette er en god investering for de som ønsker å spare penger på lang sikt og redusere miljøpåvirkningen.


Man kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K). Hver fargetone har sitt eget formål. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens den nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Kald hvit fargetone gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er ideell for spesielle dekorative formål.


LEDlife T5-SMART145 HF har dimensjoner på 1449 x Ø19 mm og har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette må tas i betraktning når man velger hvor man skal installere produktet.


Alt i alt er LEDlife T5-SMART145 HF et utmerket produkt for de som ønsker å oppgradere sitt belysningssystem. Det har mange fordeler, inkludert høy lysstyrke, jevn fordeling av lys, god lyskvalitet, dimbarhet og lang levetid. Med tre forskjellige fargetoner å velge mellom, kan brukerne skape den belysningen de ønsker.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke3640 lumens
Spredning140 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk28w
Erstatt80w
SpenningBallast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde1449 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC