LEDlife T5-PRO55
Dimbar, 9W LED rør, 54,9 cm

4. Generasjon. Instant fit.
Monteres direkte på armaturen for erstatning av alminnelig T5 lysstoffrør.
Bemerk ca. 1 cm tykkere enn tradisjonelt T5 lysstoffrør (½ cm på hver side).

Dimbar med vanlig forkantsdimmer.

LED i høyeste kvaliteten - disse rør er perfekte i kontorer, skoler, produksjon mv.LEDlife T5-PRO55 er det perfekte valget for alle som ønsker å oppgradere sitt belysningssystem til en mer kostnadseffektiv og energieffektiv løsning. Med en effektivitet på hele 9W, erstatter dette LED-lysrøret en tradisjonell 24W lysrør på 54.9 cm. Dette betyr at du kan nyte godt av en betydelig reduksjon i strømforbruket ditt, uten å måtte gå på akkord med lysstyrken.


LEDlife T5-PRO55 er enkel å installere og må kobles til en 230V forsyning. Lyset har en lysstyrke på 1200 lumen og en høy lysspredning på 180 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, som sikrer at hele rommet blir opplyst på en optimal måte. Lyskvaliteten er også av høyeste standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.


LEDlife T5-PRO55 er dimbar, slik at du kan justere lyset etter dine behov og preferanser. Dette gir deg muligheten til å skape ulike atmosfærer og belysningsscenarioer i rommet ditt. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4200K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


LEDlife T5-PRO55 har en lengde på 549 mm, og er derfor enkel å plassere i de fleste armaturer. Enten du ønsker å oppgradere belysningen på kontoret, i stua eller på kjøkkenet, vil LEDlife T5-PRO55 gi deg den optimale løsningen. Med høy effektivitet, lang levetid og optimal lyskvalitet, er dette LED-lysrøret det perfekte valget for alle som ønsker å ta belysningssystemet sitt til neste nivå.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

354,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke1200 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt24w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Bredde549 mm.