60x60 LED panel
29W, 120lm/W, UGR19, IP44, hvit kant

Fin 60 x 60 LED-panel av høyeste kvalitet med hvit kant.

Kan kobles til direkte i et 60 x 60 hull i taket eller 

Monteres med en ramme (tilleggskjøp).


​Gir et fint, mykt og behagelig lys med høy spredning.

Panelet leveres komplett med en flicker free ikke-dimbar driver som kan kobles til 230V.


Kantfarge: HvitDen 60x60 LED panelet er et fantastisk produkt som er ideelt for en rekke forskjellige bruksområder. Med en effekt på 29W og mulighet for å koble til 230V forsyning, er dette panelet et kraftig og allsidig verktøy for belysning. Med en lysstyrke på 3480 lumen, er dette panelet i stand til å gi deg den lysstyrken du trenger for å utføre selv de mest krevende oppgavene. .

.

Men det er ikke bare effekten som gjør dette panelet så imponerende. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene er den høye lyskvaliteten, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som utstråles fra panelet er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gjør dette panelet til en utmerket løsning for alle som ønsker å ha en pålitelig og effektiv belysning. .

.

En annen fordel med dette panelet er at det bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være trygg på at panelet vil vare i mange år fremover, og gi deg lys av høy kvalitet hele tiden. I tillegg til dette, er panelet utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som er essensielt for å sikre lang levetid. .

.

Panelet har en fargetone på 3000K, som gir en varm fargetone. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette gjør panelet til en utmerket løsning for alle som ønsker å skape en hyggelig og avslappende stemning i rommet. .

.

Med dimensjoner på 595 x 8 x 595 mm, er dette panelet en perfekt størrelse for de fleste rom. I tillegg er panelet utstyrt med IP44, som betyr at det tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør panelet til en utmerket løsning for alle som ønsker å ha en belysning som tåler litt tøffere forhold. .

.

Til slutt, paneler kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Dette gjør panelet til en utmerket løsning for alle som ønsker å ha en pålitelig og effektiv belysning som er enkel å bruke og vedlikeholde. .

.

Alt i alt, 60x60 LED panelet er en utmerket løsning for alle som ønsker å ha en pålitelig og effektiv belysning. Med høy lyskvalitet, lang levetid og en behagelig fargetone, er dette panelet en utmerket løsning for alle som ønsker å skape en hyggelig og avslappende atmosfære i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Anslått antall lyskilder (Monteringshøyde 2,4 m):
Bod
(100 lux)
Garasje
(min 200 lux)
Kjøkken / Kontor
(min 300 lux)
Presisjonsarbeid
(500 lux)
10 m21 stk2 stk2 stk3 stk
25 m22 stk3 stk4 stk7 stk
100 m25 stk9 stk13 stk22 stk

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

874,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk29w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
MaterialeAluminium+PMMA