6kW komplett hybrid solcelleanlegg med batteri
Til tegl, DEYE 3-faset hybrid inverter, Sort i sort (TN-nett)

Komplett 6kW 3-faset hybrid solcelleanlegg til tegl med DEYE inverter og alt annet tilbehør..
 
V-Tac solcelleanlegg med 6kW DEYE hybrid inverter med helt sorte solcellepaneler samt alle kabler og monteringstilbehør til tegltag.

Anlegget leveres med batteri - velg hvilken størrelse som passer dine behov.

3-faset, Kompatibel til TN-nett

Vårt solcelle-sett er personlig sammensatt av vår ekspert så du kan være sikker på at du får de delene du skal bruke til å sette opp ditt anlegg  på nettop din taktype. 
Du får:
Velg om du ønsker at dine solcellepaneler skal stå eller ligge ned, om du ønsker dem i 1 eller 2 rekker og hvor mange kW solceller du vil ha.
Antall paneler:
6,5kW - 16 stk. solcellepaneler (ca. 31kvm). 
7,4kW - 18 stk. solcellepaneler (ca. 35kvm).
8,2kW - 20 stk. solcellepaneler (ca. 39kvm).  

Systemet har et solcellebatteri - velg mellom 5,12kW eller 9,6kW batteristørrelse.
Les mer om 5,12kW-batteriet her.
Les mer om 9,6kW-batteriet her.

Vil du ha en mer energieffektiv løsning til ditt hjem? Så er V-Tac solcelleanlegg med 6kW inverter og monteringstilbehør det perfekte valget for deg! Med dette anlegget får du alt du trenger for å komme i gang med at produsere din egen grønne energi.

Anlegget passer perfekt til et hus med et årlig strømforbruk på ca. 5.000 - 7.000 kWh..

V-Tac 410W Helt sort-i-sort monokrystallinsk solcellepanel er ikke kun elegant og stilfullt, men også utroligt effektivt takket være den seneste teknologi, herunder halverte celler. 
Du får 12 års produsentgaranti på produktmaterialene på solcellepanelene og 25 års lineær strømgaranti fra V-Tac. Finn mere informasjon om panelene her.
v-tac-green-logo
Garantien er understøttet af V-Tac som er en av Europas største virksomheter med produkter i 70 land og med en årlig omsetning på 1 mia. NOK, får du større sikkerhet for virksomhetens langsiktige eksistens sammenlignet med mindre virksomheter. 

Med den smarte DEYE 6kW hybrid inverteren kan du enkelt lade opp batterierne fra solen og gjemme energien til senere bruk. Inverteren kan også lade opp fra el-nettet om natten, når prisen er lav og selge tilbake om morgenen eller gjemme strømmen til senere på dagen.
 
Med en ladeeffekt på 150Amp kan denne inverter håndtere opp til 18 paneler mot sør eller 24 paneler mot øst/vest og understøtte opp til 10 parallel forbundete lavspenningsbatterier. Du får 5 års produsentgaranti på inverteren. Læs mere om inverteren her: Find mere informasjon om DEYE 6kW intverter her

Med alt dette udstyret følger det også med monteringstilbehør til tegl, så du kan enkelt og hurtig komme i gang med å installere anlegget. Så hvorfor vente? Gjør noe godt for både miljøet og din lommebok med dette fantastiske solcelleanlegget.
Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Instruction Manual
- Datasheet
- Datasheet
- Datasheet

Mer informasjon

105 394,00 kr inkl. mva.

  • 1
  • 2
  • 6,5
  • 7,4
  • 8,2
  • Stående
  • Liggende
  • 5kWh
  • 10kWh

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner