8kW komplett 3-faset hybrid solcelleanlegg
Til eternitt eller stål-profiltak, Growatt hybrid inverter, Sort i sort (TN-nett)

Komplett 8kW 3-faset hybrid solcelleanlegg til takpapp og ståltak med SPH8000TL hybrid inverter og alt tilbehør.
 
400V, 3-faset, Kompatibel til TN-nett.
Solcelleanlegget kommer med 8kW Growatt SPH8000TL3 3-faset hybrid inverter og med helt sorte solcellepaneler samt alle kabler og monteringstilbehør til papptak og ståltak.
 
Vårt solcelle-sett er personlig sammensatt av vår ekspert så du kan være sikker på at du får de delene du skal bruke til å sette opp ditt anlegg  på nettop din taktype. 
Du får:
Velg om du ønsker at dine solcellepaneler skal stå eller ligge ned, om du ønsker dem i 1 eller 2 rekker og hvor mange kW solceller du vil ha.
Antall paneler:
8,2kW - 20 stk. solcellepaneler (ca. 39kvm). 
9,0kW - 22 stk. solcellepaneler (ca. 42kvm).
9,8kW - 24 stk. solcellepaneler (ca. 45kvm).  
Vil du ha en mer energieffektiv løsning til ditt hjem? Så er V-Tac solcelleanlegg med 8kW Growatt hybrid inverter og monteringstilbehør det perfekte valget for deg! Med dette anlegget får du alt du trenger for å komme i gang med at produsere din egen grønne energi.
Anlegget passer perfekt til et hus med et årlig strømforbruk på ca.  6.000 - 8.000 kWh. 
Godkjent til det norske el-nett.
Tilfredsstiller kravene i EN 50549-1.
Anlegget er uten solcellebatteri - kjøpes separat.
V-Tac 410W Helt sort-i-sort monokrystallinsk solcellepanel er ikke kun elegant og stilfullt, men også utroligt effektivt takket være den seneste teknologi, herunder halverte celler. 
Du får 12 års produsentgaranti på produktmaterialene på solcellepanelene og 25 års lineær strømgaranti fra V-Tac. Finn mere informasjon om panelene her.
v-tac-green-logo
Garantien er understøttet af V-Tac som er en av Europas største virksomheter med produkter i 70 land og med en årlig omsetning på 1 mia. NOK, får du større sikkerhet for virksomhetens langsiktige eksistens sammenlignet med mindre virksomheter. 
Med alt dette udstyret følger det også med monteringstilbehør til takpapp og ståltak/ taksteinsplater, så du kan enkelt og hurtig komme i gang med å installere anlegget. Så hvorfor vente? Gjør noe godt for både miljøet og din lommebok med dette fantastiske solcelleanlegget.
Dokumenter og attester:
- VDE-AR-N 4105
- CE EN 50549-1

Mer informasjon

89 888,00 kr inkl. mva.

  • 1
  • 2
  • 8,2
  • 9
  • 9,8
  • Stående
  • Liggende

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner