25W hvit skinnespot
To spredningsgrader, RA80, 3-faset

Stilrent LED skinnespot i hvidt hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spotten.

104 lumen / Watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 36/60 grader.
Der medfølger to reflektor med henholdsvis 36 og 60 grader spredning.

Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.
Neutral hvid (4000K), der er perfekt til det moderne udtryk.Denne 25W hvite skinnespoten er et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Den er enkel å installere og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 2600 lumen og et fokusert lys på 36/60 grader, gir den et kontrollert lys som er perfekt for å lyse opp spesifikke områder eller objekter.

En av de beste egenskapene til denne skinnespoten er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at lyset vil være naturlig og vakkert. Dette betyr at alle farger vil vises på en genuin måte, og det vil være tilstrekkelig for de aller fleste belysningsbehov.

Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset: Varm hvit (3000K) eller Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone vil gi en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i stuen eller soverommet. Nøytral fargetone er mer egnet for arbeidsmiljøer, da den gir et perfekt og effektivt lys uten blå eller gule toner, som gir et helt naturlig lys til opplyste motiver.

En annen fordel med denne skinnespoten er at den har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat lyskilde. Dette gjør installasjonen raskere og enklere.

Alt i alt er denne 25W hvite skinnespoten et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med høy lyskvalitet, valg av to forskjellige fargetoner og en integrert lyskilde, vil du ikke bli skuffet over resultatet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

572,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2600 lumens
Spredning36/60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk25w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner