V-Tac svart skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

LED skinnespotter til 3-faset skinnesystem med innebygd driver i lampen.

Passer i standard 3- faset skinne, Global skinne og IKEA Skeninge.V-Tac svart skinnespot 7W er et kraftfullt og allsidig belysningsprodukt som er ideelt for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer. Med en effekt på 7W er denne skinnespoten i stand til å gi deg nok lys til å opplyse store områder med minimalt energiforbruk.


Produktet må kobles til en 230V strømkilde for å fungere, og det gir en lysstyrke på 420 lumen med et fokusert lys på 24 grader. Dette sikrer et kontrollert lys som er perfekt for å fremheve spesifikke områder i rommet, og gir deg muligheten til å justere belysningen etter dine ønsker.


Den ekstra høye lyskvaliteten som V-Tac svart skinnespot 7W tilbyr, er en av de mange grunnene til at dette produktet er så populært. Med en RA-verdi på 90-95, sikrer det et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Dette er ideelt for situasjoner hvor lyskvaliteten er avgjørende, som for eksempel i kunstgallerier eller motebutikker.


Med Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at produktet har en lang og pålitelig driftstid på opptil 30 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. I tillegg til dette, har det også en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som sikrer at produktet vil ha en lang levetid.


En av de største fordelene med V-Tac svart skinnespot 7W er at du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner - varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (5000K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for avslapning og koselige kvelder hjemme. Den nøytrale fargetonen er ideell for arbeidsmiljøer, da lyset ikke har noen blå eller gule toner, og sørger for at opplyste motiver ser helt naturlige ut. Den kalde fargetonen gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er ideell for spesielle dekorative formål, som for eksempel lakkeringshaller og akvarier.


Det er verdt å merke seg at V-Tac svart skinnespot 7W ikke er vannbestandig og har en IP20-klassifisering. Dette betyr at det ikke er egnet for utendørsbruk eller i områder med høy luftfuktighet.


Alt i alt er V-Tac svart skinnespot 7W et utmerket belysningsprodukt som gir deg mange forskjellige muligheter og er egnet for en rekke forskjellige bruksområder. Med sin høye lyskvalitet, pålitelige driftstid og justerbare fargetoner, er dette en investering som vil gi deg mange års glede og nytte.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

753,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge5000K
DimbarNei
Lysstyrke420 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner