Halo Design
Hygge Batteri bordlampe

hd.800803

Gi hyggen et løft med Hygge bordlampe fra Halo Design.
Den er utviklet med integrert batteri og gjort vanntett, slik at den enkelt kan tas med ut på terrassen.
Designet av Michael Waltersdorff, er du garantert et unikt design som gjør lampen til et ekte kunstverk.
Den fleksible bordlampen er enkel å betjene med funksjonen øverst på skjermen, hvor du enkelt kan dempe lyset, slå den av og på.
Installasjonen er enkel uten bruk av verktøy, slik at du raskt kan nyte lampen.
Skap akkurat den riktige koselige atmosfæren med Hygge bordlampe fra Halo Design.



Hygge Batteri bordlampe

Denne sorte Halo Design bordlampen er ideell for å skape en hyggelig atmosfære i ethvert rom. Med en effekt på 3W gir den nok lys til å lyse opp området rundt den uten å være for dominerende. Med en lysstyrke på 136 lumen og en fordeling av lyset på 270 grader, gir denne lampen en jevn spredning av lys som skaper en koselig stemning.

Det som virkelig skiller denne lampen ut er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den at alle farger vises vakkert og genuint, og gir et naturlig lys. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, har lampen en forventet levetid på opp til 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør den til en pålitelig og langvarig investering.

Bordlampen har dimensjoner på 19 x Ø15 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på ethvert bord eller nattbord. Den har også en IP54-sertifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for å brukes i forskjellige rom i hjemmet, inkludert bad og kjøkken.

Skap en hyggelig og innbydende atmosfære med denne Halo Design Hygge Batteri bordlampen i sort. Med dens høye lyskvalitet, pålitelige drift og kompakte størrelse, er dette en lampe du kan stole på i lang tid.

Mer informasjon

1 099,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa, dimmer innebygd
Lysstyrke136 lumens
Spredning270 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde19 mm.
Diameter15 mm.
MaterialeMetall