LEDlife Reco68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, Matt hvit, 2,5W, 12V

Smart praktisk spot

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.LEDlife Reco68 møbelspot er en fantastisk belysningsløsning for alle som ønsker å oppgradere hjemmet eller kontoret med en moderne og energieffektiv lampe. Med en effekt på kun 2,5W, erstatter denne LED-lampen hele 20W av det tradisjonelle lyskildene. For å få mest mulig ut av lampen, må den kobles til en 12V forsyning, noe som sikrer stabil og pålitelig drift.

Med en lysstyrke på 180 lumen og en bred lysspredning på 80 grader, gir Reco68 en jevn fordeling av lys som er perfekt for å belyse møbler og andre gjenstander. Lyskvaliteten er også bemerkelsesverdig, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør lampen tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir en behagelig atmosfære.

Reco68 møbelspot er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift på opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør produktet til en god investering for alle som ønsker å spare tid og penger på lang sikt.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner når du kjøper Reco68. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig og hjemmekoselig følelse. Nøytral hvit (4000K) er ideell for arbeidsmiljøer og gir et perfekt og effektivt lys uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

Dimensjonene på Reco68 møbelspot er 14 x Ø68 mm, og hul størrelsen er 56 mm. Lampen har også en IP44-rating, noe som gjør den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den perfekt for bad og andre områder der det kan være fuktig.

Alt i alt er Reco68 møbelspot en flott belysningsløsning for alle som ønsker å skape en moderne og energieffektiv belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye kvalitet og pålitelige drift, er den perfekt for alle som ønsker å investere i en lampe som vil vare i mange år fremover.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,5w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium