LEDlife Reco68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, børstet stål, 2,5W, 12V

Smart praktisk spot i børstet stål.

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.LEDlife Reco68 møbelspot er en fantastisk løsning for å lyse opp dine møbler. Med sin 2,5W LED-teknologi erstatter den 25W konvensjonelle lyskilder, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen samtidig som du bidrar til en mer bærekraftig fremtid. For å sikre optimal drift må den kobles til en 12V forsyning.

Med en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 80 grader, kan du være sikker på en jevn fordeling av lyset, uansett hvor du plasserer den. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør den perfekt for de aller fleste behov.

LEDlife Reco68 møbelspot er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter dine preferanser og behov. Med LED av høyeste kvalitet, kan du være trygg på at produktet vil ha en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. En profesjonell og pålitelig driver og god kjøling bidrar også til å forlenge produktets levetid.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 14 x Ø68 mm og en hul størrelse på 56 mm, er den enkel å montere og kan passe inn i de fleste møbler. Den er også IP44-sertifisert, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Med integrert lyskilde trenger du ikke å bekymre deg for å bytte ut lyskilden.

Alt i alt er LEDlife Reco68 møbelspot en utmerket investering for å lyse opp dine møbler på en effektiv og bærekraftig måte.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,5w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium