LEDlife Sono60 møbelspot
Påbygging, Skapbelysning, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V DC

Skap koselig og funksjonell belysning med LEDlife Sono60 møbelspot for montering. Denne lille og praktiske spotten er enkel å installere og kobles enkelt til 12V DC. 2 meter lang kabel med dupontplugg inkludert.

  • Perfekt for belysning på kjøkken, kjøkkenskap eller hyller
  • Lavt energiforbruk på kun 2W
  • Kompakt design med en diameter på 6 cm
  • Enkel tilkobling til strømforsyning

Koble til opptil 6 Sono60 møbelspots med LEDlife møbelspot strømforsyning 18W .

Eller koble opptil 10 Sono60-møbelspots til Snappy 30W dimbar strømforsyning for en dimbar effekt!

Kompatibel med LEDlife Dupont-distributører



Produktbeskrivelse

LEDlife Sono60 møbelspot er en påbyggingsbelysning som er ideell for skapbelysning. Med en diameter på 6 cm og et elegant børstet stål design passer den perfekt inn i enhver moderne interiørstil. Dette er en 12V spot som må kobles til en 12V strømforsyning.

Denne møbelspoten har en 2W LED som erstatter en tradisjonell 20W lyspære, noe som resulterer i betydelig energibesparelse. Med en lysstyrke på 165 lumen og en bred lysspredning på 80 grader, gir den en jevn fordeling av lys som lyser opp hele området. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, viser den naturlig og vakre farger.

En stor fordel med denne spoten er at den er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den allsidig og egnet for ulike lyssettinger.

Takket være bruk av høykvalitets LED sikrer denne møbelspoten en lang og sikker drift som varer opp til 50 000 timer. Det betyr at du får mange års bruk uten betydelig reduksjon i lysstyrke. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente en lang levetid for produktet.

LEDlife Sono60 kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en hyggelig og avslappende atmosfære, perfekt for koselige omgivelser. Nøytral hvit fargetone gir en mer effektiv arbeidsmiljø som er ideell for oppgaver og aktiviteter hvor naturlig belysning er nødvendig.

Med dimensjoner på 8 x Ø60 mm er denne spoten kompakt og plassbesparende. Den har også IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Med integrert lyskilde trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyspærer.

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium