LEDlife Sono60 møbelspot
Påbygging, Skapbelysning, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V

Smart praktisk spot i børstet stål.

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.LEDlife Sono60 møbelspot er et innovativt produkt som har revolusjonert hjemmebelysningen. Med en effekt på kun 2W kan denne LED-lampen erstatte en tradisjonell 20W-lampe, noe som gir deg en betydelig besparelse på strømregningen. Den må kobles til en 12V forsyning for å fungere, men dette er en enkel oppgave som kan utføres av en elektriker.

Lysstyrken på 165 lumen og en høy lysspredning på 80 grader gir en jevn fordeling av lyset, som sikrer optimal belysning av rommet. Med en høy lyskvalitet som har en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at du får et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør LEDlife Sono60 møbelspot til et perfekt valg for de fleste behov, enten det er for å skape en koselig atmosfære eller for å opplyse arbeidsområder.

Dimming er også mulig, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner - varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning hjemme. Nøytral fargetone gir derimot det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, hvor opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 8 x Ø60 mm og en IP44-rating, tåler LEDlife Sono60 møbelspot fuktig luft og vannsprut på fronten. Den har også en integrert lyskilde som gjør installasjonen enkel og rask.

Oppsummeringsvis er LEDlife Sono60 møbelspot et innovativt og pålitelig produkt som gir deg enestående belysning i hjemmet ditt. Med høy lysstyrke og kvalitet, dimming og valg av fargetoner, samt en lang levetid, er dette en investering som vil gi deg glede i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium