LEDlife Unni68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, svart, 12V

Smart praktisk spot i svart.

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.LEDlife Unni68 møbelspot er et fantastisk tilskudd til ethvert hjem eller kontor. Med en kraftig 3W LED som erstatter 25W, er dette en energieffektiv og miljøvennlig måte å opplyse rommet på. Spoten må kobles til en 12V forsyning, og har en imponerende lysstyrke på 280 lumen med en lysspredning på 60 grader.


Med en RA-verdi på 95-99, kan du være sikker på at du får den høyeste lyskvaliteten som finnes på markedet. Dette sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og kan dimmes etter behov.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


LEDlife Unni68 møbelspot finnes i varm hvit (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 14,7 x Ø68 mm og en hul størrelse på 56 mm, passer denne spoten perfekt inn i ethvert interiør.


Med en IP54-rating tåler LEDlife Unni68 møbelspot fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den ideell for bruk på bad eller andre steder hvor det kan bli utsatt for vann. Uansett hvor du velger å plassere den, kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet som gir enestående belysning i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

327,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium