Metallhalogen pære
400W, E40

Metalhalogen pære.Metallhalogen pærer er en type lyspære som gir en høy lysstyrke på hele 36000 lumen. Pæren har en E40 fatning som gjør det enkelt å bytte ut gamle pærer med denne moderne og effektive varianten. En av de viktigste egenskapene til denne pæren er dens høye lysspredning på hele 360 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og gjør at man kan belyse større områder med kun én pære.


Pæren har en fargetone på 4200K, som er en nøytral hvit fargetone. Dette er den perfekte fargetonen for arbeidsmiljøer, da lyset er uten blå eller gule toner. Dette betyr at opplyste motiver virker helt naturlige og at arbeidsmiljøet blir mest mulig effektivt.


Pæren har også en dimensjon på 286 x Ø46 mm, noe som gjør den til en relativt stor pære. Dette betyr at den passer best til større lamper og belysningsanlegg.


Metallhalogen pærer er en av de mest populære og effektive lyspærene på markedet i dag. De gir en høy lysstyrke og har en jevn fordeling av lyset, samtidig som de har en nøytral fargetone som egner seg perfekt til arbeidsmiljøer. Med en E40 fatning og dimensjoner på 286 x Ø46 mm er dette en pære som passer best til større lamper og belysningsanlegg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

327,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke36000 lumens
Spredning360 grader
RA>= 65
Forventet levetid L8012000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk400w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE40
Høyde286 mm.
Diameter46 mm.