Halo Design
COLORS LED Burning Flame E27

hd.930616

Den brenner også med en sterk og klar lys farge som ikke endres.
FARGER Burning Flame E27 er det perfekte valget hvis du ønsker å skape en magisk og levende atmosfære.



Data om produktet:

Med Halo Design COLORS LED Burning Flame E27 får du en energieffektiv og stilren lyskilde. Den har en effekt på 2.5W og passer til E27 stor fatning. For å kunne benyttes må den kobles til en 230V forsyning.

Lyset som blir produsert har en lysstyrke på 60 lumen, noe som gir tilstrekkelig belysning for de fleste behov. Den har også en høy lysspredning på 360 grader, slik at lyset blir jevnt fordelt i rommet. Denne funksjonen gjør at du ikke trenger å bekymre deg for mørke soner eller skyggefulle områder.

Halo Design COLORS LED Burning Flame E27 har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du bruker lampen til å skape en koselig atmosfære eller trenger godt arbeidslys, vil den være en pålitelig kilde.

Produktet har dimensjoner på 12.8 x Ø5.4 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å montere. Den har også IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig, og derfor bør brukes inne eller i tørre omgivelser.

Med Halo Design COLORS LED Burning Flame E27 får du en pålitelig og effektiv lyskilde som vil passe til de fleste behov. Enten du bruker den til å skape stemning i stuen, eller trenger godt arbeidslys på kontoret, vil denne lampen være et godt valg.

Mer informasjon

399,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1400K
DimbarNei
Lysstyrke60 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde12.8 mm.
Diameter5.4 mm.
MaterialePlast