Halo Design
COLORS Cone 2W E27 D125 Smoke, 3-trinns med minne

hd.936687

COLORS CONE mini Smoke By Halo Design er den siste i rekken av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, skapt og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen ble skapt basert på den store suksessen som har vært rundt belysning til hjemmet , design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av belysningen i hjemmet.
Dette oppnås med akkurat denne lyskilden, godt designet dansk design, en pære som skaper en fin behagelig glød i hjemmet og som også kan dimmes i 3 trinn.
Når den er montert i en lampe og slått på – starter den opp på 100 %, trinn 2 gir 50 % lys, trinn 3 gir 15 % lys.
Dette uten bruk av dimmer, men rett og slett via sin vanlige stikkontakt i veggen eller en bryter på lampen.
Lyset er de hyggelige 2200 kelvin og med en Lumnen-pakke på 140.
E27-sokkel Glasset på pæren har en tonet røykskjerm, som gir behagelig dempet belysning i hjemmet.
FARGER KONE Røyk - skaper den koselige atmosfæren.
HALO DESIGN - København



Produktbeskrivelse:

COLORS Cone 2W E27 D125 Smoke er en lyspære fra Halo Design som kombinerer stil og funksjonalitet. Med en stor E27 fatning og en effekt på 4W er det enkel å installere og gir tilstrekkelig lysstyrke for de aller fleste behov.

Denne lyspæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Med en lysstyrke på 140 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir den en jevn fordeling av lys i alle retninger. Dette sikrer en optimal belysning der du trenger det mest.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at dette lyset vil gjengi fargene på en naturlig og vakker måte. Det gir et behagelig og genuint lys som vil få rommet til å se fantastisk ut. Lyskvaliteten er godt egnet for de fleste bruksområder.

Denne lyspæren er konstruert med LED av høyeste kvalitet, noe som gir en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer. I tillegg har den minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, kan du forvente en lang levetid på produktet.

Lyspærens dimensjoner er 23 x Ø12,5 mm, noe som gjør den enkel å installere i ulike lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne lyspæren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes utendørs eller i fuktige omgivelser.

Mer informasjon

589,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde23 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass