Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-trinns, Grønn

hd.936571

FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design i lys, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
nå med en frekk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden har tonet glass som toner pent og elegant og gir hjemmet nytt liv.
Sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt, er den dimbar, det vil si at du bruker bryteren i veggen i 3 trinn, trinn 1 = 100 % trinn 2 = 50 % trinn 3 = 15 lys.
Det er mange muligheter for å kunne skape akkurat den atmosfæren i rommet du ønsker.
FARGER Soft light er tilgjengelig i 5 frekke trendy farger Blå, Rosa, Grønn, røyk eller hvit.
Sett stemningen i hjemmet med COLORS Soft Light.
Enkel å installere og uten bruk av verktøy.



Produktbeskrivelse:

Dette produktet heter Halo Design og er en COLORS SOFT LIGHT LED G125 i fargen grønn. Den har tre lysinnstillinger og kobles til en standard E27 stor fatning for tilkobling til 230V strømforsyning.

Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 200 lumen, gir denne LED-pæren et mykt og behagelig lys. Den har en høy lysspredning på 360 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet.

Dette produktet er designet med ekstra høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at lyset viser alle farger på en levende og naturlig måte - gjør rommet ditt vakkert og sprudlende. Lyskvaliteten er også tilstrekkelig for selv de mest krevende lysforhold.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, garanteres en lang og pålitelig drift på opptil 30.000 timer. Dette produktet har minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at denne pæren varer lenge.

Pærens dimensjoner er 16.5 x 12.5 mm, så den passer perfekt til standard lamper og lysarmaturer. Det er viktig å merke seg at dette produktet har IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å bruke det innendørs eller i tørre omgivelser.

Mer informasjon

419,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass