Halo Design
COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 trinns minne

hd.937288

FARGER GEO Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et godt behagelig lys, og med det flotte designet i geometrisk design får du ikke bare et vakkert lys men samtidig også en pære som gir fra seg et vakkert design i sin form og utstråling.
Lyset sett gjennom det vakre dekorative røykfargede glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare med en mer dagslysfarge 3000 kelvingrader - her får du rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for trivelige omgivelser .
Lyskilden har klart røykfarget glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2,5 watt, er den også dimbar, det vil si at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, så det er stort potensiale for å kunne skape akkurat stemningen i rommet du ønsker.
GEO-lyskildene har også en Memory-funksjon, som gjør at den husker de siste innstillingene og starter derfor opp akkurat der du sist slo av.
Serien finnes i flere størrelser og farger, det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse

Halo Design, COLORS Geo Smoke Ø95mm er et elegant og moderne produkt som vil gi en flott belysning til ethvert rom. Dette produktet leveres med 3 trinns minnefunksjon, slik at du kan velge mellom forskjellige lysstyrker etter dine preferanser og behov.

Med en strømstyrke på 2.5W og en E27 stor fatning kan dette produktet enkelt kobles til en 230V forsyning og er kompatibelt med de fleste elektriske systemer.

Lampen har en imponerende lysstyrke på 80 lumen og en høy lysspredning på 360 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt over hele rommet, og skaper en behagelig og godt opplyst atmosfære. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, vil dette produktet også vise farger på en naturlig og vakker måte.

Dimensjonene for Halo Design, COLORS Geo Smoke Ø95mm er 14.5 x Ø9.5 mm, noe som gjør den ideell for montering i lamper eller annet belysningsutstyr. Vennligst merk at dette produktet har en IP20-sertifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig og må ikke brukes i fuktige omgivelser.

Med sin stilige design og imponerende belysningsegenskaper, er Halo Design, COLORS Geo Smoke Ø95mm et produkt som vil tilfredsstille selv de mest kresne behovene. Enten det er for hjemmebruk eller kommersielle formål, vil denne lampen bidra til å skape en varm og innbydende atmosfære i ethvert rom den blir installert i.

Mer informasjon

449,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlass