LED-POL 30W LED lyskaster
med justerbart stativ, arbeidslampe, IP65 utendørs

Praktisk lyskaster med justerbart stativ, som gjør den velegnet som arbeidslampe.


Lyskasteren er utført i robuste materialer, og er IP65 klassifisert, så den også kan brukes utendørs og i støvete omgivelser.

Arbeidslampen har 1,5 meter ledning med schuko stikk.LED-POL 30W LED lyskaster er et effektivt og energibesparende produkt designet for å gi et utmerket lys til et bredt spekter av bruksområder.

Lyskasteren er designet for å kunne kobles til en 230V strømforsyning og gir en lysstyrke på 2550 lumen og en høy lysspredning på 110 grader som gir en jevn fordeling av lyset.

Dette produktet leverer også en høy kvalitet på lyset med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, noe som gjør det tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Det finnes i kald hvitfarge, som gir et kaldt med et klart blåaktig skjær, selv om dette ikke er så populært i Skandinavia, er det blitt brukt til lakkeringshaller, akvarier og annen dekor.

Lyskasteren har en IP65-rating som gjør at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn, og har også en integrert lyskilde.

Alt dette kombinert gjør at LED-POL 30W LED lyskaster er et utrolig effektivt og energibesparende produkt som er designet for å gi et utmerket lys til et bredt spekter av bruksområder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

633,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke2550 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde292 mm.
Bredde239 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium+PVC