LEDlife 150W LED lyskaster
Arbeidslampe, utendørs

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignende
 
Også egnet for belysning av ballbaner, ettersom den er tilgjengelig med forskjellige spredning.
Vi anbefaler 60 graders spredning for tennisbaner og andre typer ballbaner.
 
Projektoren har en ekstra tetthet som gjør, at den i motsetning til andre lyskastere, kan brukes i svømmehaller.
 
IP66 godkjent.LEDlife 150W LED lyskaster er et kraftig og pålitelig produkt som vil gi deg fantastisk belysning i mange år fremover. Med en effekt på 150W og en lysstyrke på hele 19500 lumen, vil du kunne lyse opp store områder uten problemer. Produktet må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.


Det som virkelig skiller LEDlife 150W LED lyskaster fra andre lignende produkter på markedet, er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. I tillegg kommer produktet med en 3 års produsent garanti, så du kan være trygg på at du har et produkt som vil vare lenge.


LEDlife 150W LED lyskaster er også flicker free/flimrerfri, noe som gjør den egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Produktet er også perfekt for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


LEDlife 150W LED lyskaster har også ideelle dimensjoner på 446 x 393 x 57 mm, og er IP66 vanntett, men kan ikke være under vann i lengre tid. Produktet har integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke.


Alt i alt er LEDlife 150W LED lyskaster et fantastisk produkt som vil gi deg pålitelig og kraftig belysning i mange år fremover. Med sin høye lyskvalitet, lange levetid og fleksible fargetoner, er dette produktet ideelt for en rekke forskjellige behov.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

3 541,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • 60°
  • 120°

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge5700K
DimbarNei
Lysstyrke19500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde393 mm.
Bredde446 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium