LEDlife 100W LED lyskaster
Arbeidslampe, utendørs

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignende.
 
Også egnet for belysning av ballbaner, ettersom den er tilgjengelig med forskjellige spredning.
Vi anbefaler 60 graders spredning for tennisbaner og andre typer ballbaner.
 
Projektoren har en ekstra tetthet som gjør, at den motsatt andre lyskastere, kan brukes i svømmehaller.
 
IP66 godkjent.
LEDlife 100W LED lyskaster er en kraftig og pålitelig belysningsløsning som gir en imponerende lysstyrke på 13000 lumen ved en effekt på 100W. Denne lyskasteren er designet for å kobles til en 230V forsyning, og er ideell for både innendørs og utendørs bruk. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer LEDlife en naturlig og vakker belysning som gjengir alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære.


LEDlife 100W LED lyskaster kommer med en 3 års produsent garanti, som gir deg tryggheten og sikkerheten du trenger når du investerer i en belysningsløsning. Denne lyskasteren er flicker free/flimrerfri, noe som gjør den egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for denne lyskasteren: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 394 x 352 x 57 mm, er LEDlife 100W LED lyskaster en kompakt og elegant belysningsløsning som kan passe inn i de fleste miljøer. Den er IP66 vanntett, men kan ikke være under vann i lengre tid. Den kommer med en integrert lyskilde som gir deg den beste belysningen uten å måtte bekymre deg for å bytte ut lyskilden. LEDlife 100W LED lyskaster er en pålitelig og langvarig belysningsløsning som vil gi deg den beste belysningen du trenger for ditt hjem eller arbeidsområde.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

3 077,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • 30°
  • 60°
  • 90°
  • 120°

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge5700K
DimbarNei
Lysstyrke13000 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde352 mm.
Bredde394 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium