V-Tac 30W Lyskaster med sensor
SMD, Samsung LED chip

Innebygd PIR-sensor.

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Prosjektøren kan med fordel brukes når for eksempel hagen eller innkjørselen må lyses opp.V-Tac 30W Lyskaster med sensor er en kraftig og pålitelig lyskilde som er ideell for både innendørs og utendørs bruk. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 2400 lumen, gir denne lyskasteren en høy lysspredning på 100 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at lyset vil nå alle hjørner av rommet eller området som skal opplyses, og gi en optimal belysning for ulike formål.


En av de største fordelene med V-Tac 30W Lyskaster med sensor er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne lyskasteren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en god belysning for både hjemmebruk og kommersielle formål.


V-Tac 30W Lyskaster med sensor er utstyrt med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti. Dette betyr at du kan være trygg på at lyskasteren er av høy kvalitet og vil vare lenge.


En annen flott funksjon med V-Tac 30W Lyskaster med sensor er valget mellom 2 fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 185 x 211 x 50 mm, passer V-Tac 30W Lyskaster med sensor perfekt til de fleste områder. Den har også en IP65-sertifisering som betyr at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Med integrert lyskilde er det enkelt å installere og bruke denne lyskasteren, og den vil gi deg en pålitelig og kraftig belysning i årene som kommer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac hvit rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

465,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde211 mm.
Bredde185 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium