V-Tac 20W Lyskaster med sensor
SMD, Samsung LED chip

Innebygd PIR-sensor.

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Prosjektøren kan med fordel brukes når for eksempel hagen eller innkjørselen må lyses opp.V-Tac 20W Lyskaster med sensor er en fantastisk løsning for alle som ønsker å belyse utendørsområdene sine på en effektiv, pålitelig og estetisk tiltalende måte. Med en effekt på 20W og behov for tilkobling til 230V forsyning, er denne lyskasteren i stand til å levere en lysstyrke på 1600 lumen med en høy lysspredning på 100 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset som er perfekt for å belyse store områder som for eksempel hager, parkeringsplasser eller oppkjørsler.

Men det er ikke bare lysstyrken som er imponerende med denne lyskasteren. Takket være sin høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at du får et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette er spesielt viktig for de som ønsker å bruke lyskasteren til å belyse uteområder på kveldstid, da det er viktig å kunne se ting i sin naturlige farge for å unngå uhell eller skader. Med en produsent garanti på 5 år og Samsung LED chip, kan du være sikker på at denne lyskasteren vil gi deg pålitelig og kraftig belysning i lang tid fremover.

En annen flott funksjon med V-Tac 20W Lyskaster med sensor er at du kan velge mellom 2 forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 185 x 50 x 211 mm og en IP65-sertifisering, kan denne lyskasteren brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Den har også en integrert lyskilde som gjør installasjonen enkel og praktisk. Alt i alt er V-Tac 20W Lyskaster med sensor en flott løsning for alle som ønsker å belyse utendørsområdene sine med stil, pålitelighet og effektivitet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac hvit rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

402,00 kr inkl. mva.

321,60 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Hvit
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1600 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde50 mm.
Bredde185 mm.
Dybde211 mm.
MaterialeAluminium