1W downlight med rødt lys
hull: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, dimbar, 12V/24V

Smart lite downlight i polert aluminium med rødt lys.

LED-lyskilde på 1W er innebygd.

Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).

Spredning: 38 grader.

Kan vippes.

Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Innbyggingshøyde: 22mm!
Hullmål: 44 - 48mm.
Ytre diameter: 52 mm.Introduserer 1W Downlight med Rødt Lys - En Effektiv Erstatter for 15W Belysning.


For de som leter etter en effektiv og energibesparende belysningsløsning, er 1W downlight med rødt lys et produkt som er verdt å vurdere. Dette innovative produktet er utformet for å gi enestående ytelse og effektivitet, og erstatter en tradisjonell 15W belysning med en LED-basert løsning som gir mer lys og mindre energiforbruk. Med en lysstyrke på 95 lumen og et fokusert lys på 38 grader, gir 1W downlight med rødt lys et kontrollert og kraftig lys som effektivt lyser opp ethvert rom.


Enkel og Effektiv Installasjon.


1W downlight med rødt lys er enkel å installere, og krever en 12V-24V forsyning for å fungere. Produktet har en dimbar funksjon som gir brukerne muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Med dimbar funksjon kan du enkelt justere lysstyrken for å skape ønsket atmosfære, samtidig som du sparer energi og penger.


Høy Lyskvalitet med En RA-Verdi på 80-85.


En av de mest imponerende funksjonene til 1W downlight med rødt lys er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer produktet et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir enestående belysningseffekt til ethvert rom.


Lange Driftstider med Minimal Reduksjon i Lysstyrke.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer 1W downlight med rødt lys en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Det betyr at du kan nyte effektiv og energibesparende belysning uten å bekymre deg for hyppig utskifting av lyskilder.


Dimensjoner og Integrert Lyskilde.


1W downlight med rødt lys har dimensjoner på 22 x Ø52 mm og en hul størrelse på 44 mm. Produktet har også en integrert lyskilde som gir enkel og effektiv belysning for ethvert rom. Med 1W downlight med rødt lys kan du nyte effektiv og energibesparende belysning samtidig som du skaper enestående belysningseffekt til ethvert rom.


Oppsummering.


1W downlight med rødt lys er et enestående produkt som gir effektiv og energibesparende belysning til ethvert rom. Med en lysstyrke på 95 lumen og et fokusert lys på 38 grader, gir produktet enestående belysningseffekt samtidig som det sparer energi og penger. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer 1W downlight med rødt lys et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Produktet har en lang driftstid opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Med 1W downlight med rødt lys kan du enkelt og effektivt lyse opp ethvert rom samtidig som du sparer energi og penger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

119,00 kr inkl. mva.

107,10 kr  ved kjøp av 10+

  • Rød
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarJa
Lysstyrke95 lumens
Spredning38 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Erstatt15w
Spenning12V-24V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium