1,5W downlight
Hull: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, dimbar, 12V/24V

Smart lite downlight i polert aluminium.

LED-lyskilde på 1W er innebygd.

Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).

Spredning: 38 grader.

Kan vippes.

Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Det følger med en LED-driver som tilkobles 12V eller 24V strøm.

Innbyggingshøyde: 22mm!
Hullmål: 44 - 48mm.
Ytre diameter: 52 mm.Produktet "1W downlight - Hull: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, dimbar, 12V/24V" er en kraftig LED-lysarmatur som er spesielt designet for innbygging. Denne downlighten er i stand til å erstatte en tradisjonell 15W lyspære, samtidig som den gir et betydelig lavere energiforbruk.

For å kunne fungere optimalt, må downlighten kobles til en 12V-24V strømforsyning. Dette gjør den til et allsidig produkt som kan brukes i ulike miljøer og installasjoner.

Med en lysstyrke på 95 lumen og en fokusert lysstråle på 38 grader, sikrer denne downlighten et kontrollert og presist lys. Dette gjør den ideell for områder hvor man ønsker å ha god belysning på spesifikke områder, for eksempel kjøkkenbenker eller arbeidsplasser.

En av de mest imponerende egenskapene til denne downlighten er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov, enten det er i et hjem, på kontoret eller i et butikkmiljø.

En annen fordel med denne downlighten er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og skape ønsket atmosfære i rommet. Enten du ønsker en mer avslappende og intim atmosfære, eller om du trenger sterkt og klart lys for å utføre spesifikke oppgaver, kan denne downlighten tilpasses dine preferanser.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet i produksjonen av denne downlighten, sikrer man en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer. I tillegg opprettholder lyskilden sin lysstyrke over tid med minimal reduksjon. Dette gjør downlighten til et pålitelig og varig produkt.

Produktet har også en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat lyspære. Dette gjør installasjonen enklere og mer praktisk.

Med dimensjonene 22 x Ø52 mm og en hullstørrelse på 42 mm, er denne downlighten kompakt og passer perfekt i mindre rom eller områder med begrenset plass. Den er også designet for enkel innbygging, slik at den kan integreres sømløst i taket eller veggen.

Tilgjengelig i varm hvit fargetone (2800K), gir denne downlighten en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig og innbydende atmosfære, perfekt for rom hvor man ønsker å skape en avslappende stemning.

Alt i alt er denne downlighten et pålitelig, energieffektivt og stilfullt produkt som vil gi deg et høykvalitets lys for en lang tid fremover. Med sin dimbare funksjon og varme fargetone, er den ideell for å skape den rette atmosfæren i ethvert miljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

113,00 kr inkl. mva.

101,70 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke95 lumens
Spredning38 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Erstatt15w
Spenning12V-24V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse42 mm.
MaterialeAluminium