1W downlight
Hull: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, 230V

Smart lite downlight i polert aluminium.

LED-lyskilde på 1W er innebygd.

Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).

Spredning: 38 grader.

Kan vippes.

Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Det følger med en LED-driver som tilkobles 230V strøm.

Innbyggingshøyde: 22mm!
Hullmål: 44 - 48mm.
Ytre diameter: 52 mm.Produktet "1W downlight - Hull: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, 230V" er et effektivt og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle lyskilder. Med en effekt på kun 1,5W, erstatter denne LED-lyskilden en 15W tradisjonell lyskilde. Dette gjør at den bruker betydelig mindre energi, noe som både er økonomisk og godt for miljøet.

For å kunne bruke denne downlighten, må den kobles til en 230V strømkilde. Dette gjør den enkel å installere og bruke i de fleste rom og områder. Med en lysstyrke på 95 lumen og et fokusert lys på 38 grader, sikrer denne downlighten et kontrollert og presist lys. Dette gjør den ideell for belysning av spesifikke områder eller gjenstander.

En av de viktigste egenskapene til denne downlighten er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikker. Den høye lyskvaliteten bidrar til å skape en behagelig atmosfære og gjør at belysningen virker naturlig.

En annen fordel med denne downlighten er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan den forventes å ha en levetid på opptil 30.000 timer. Dette betyr at den kan brukes i mange år uten behov for hyppig utskifting. I tillegg opprettholder den en høy lysstyrke gjennom hele levetiden, med minimal reduksjon i lysstyrken. Dette sikrer at belysningen alltid er optimal og tilfredsstiller behovene til brukeren.

Produktet leveres med to valg av fargetoner: varm hvit (2800K) og nøytral hvit. Varm fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral fargetone derimot, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 22 x Ø52 mm og en hullstørrelse på 42 mm, er denne downlighten kompakt og enkel å montere. Den har også en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enda mer praktisk. Alt i alt er denne downlighten et pålitelig og profesjonelt produkt som sikrer en langvarig og effektiv belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

163,00 kr inkl. mva.

146,70 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarNei
Lysstyrke95 lumens
Spredning38 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse42 mm.
MaterialeAluminium