1,5W heis spot
Hull: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning

Praktisk liten aluminiumspot, som leveres med 2 meter ledning for enkel tilkobling.


Montert i en høyde på 2,2 meter gir denne spoten 153 lux på gulvet.

Det gjør den velegnet som heisbelysning.

Kan vippes.

Må ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.


Innbygningshøyde: 22 mm.

Hull diameter: 44 - 48 mm.

Ytre diameter: 52 mm.

 

Der følger med LED driver, som tilkobles 230V.tt luft rundt for kjøling.Den 1,5W heis spot LED for innbygging er et utmerket alternativ til tradisjonelle 15W spotlights. Med en enkel tilkobling til 230V forsyning, kan dette produktet gi en lysstyrke på 110 lumen og et fokusert lys på 25 grader som sikrer et kontrollert lys. Dette gjør produktet spesielt godt egnet til å lyse opp spesifikke områder, for eksempel i butikker eller på kontorer.


Men det er ikke bare lysstyrken som gjør dette produktet så imponerende. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, kan man være sikker på at lyset som genereres er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette betyr at produktet er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og kan gi en høy kvalitet på belysningen.


En annen fordel med dette produktet er at det bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer at produktet vil ha en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


For de som ønsker et spesifikt fargetone på lyset, er dette produktet tilgjengelig i varm hvit (2700K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med dimensjoner på 22 x Ø52 mm og en hul størrelse på 44 mm, er dette produktet enkelt å installere. Men det er viktig å merke seg at produktet har en IP20-rating og derfor ikke er vannbestandig. Dette betyr at det er best egnet for innendørs bruk.


Totalt sett er dette produktet en utmerket erstatning for tradisjonelle spotlights, og kan gi en høy kvalitet på belysningen samtidig som det er energieffektivt. Med en lang levetid og enkel installasjon, er dette produktet et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i sine hjem eller kontorer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

202,00 kr inkl. mva.

181,80 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke110 lumens
Spredning25 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium