Restsalg: LEDlife ZOLO lampe
12W, Cree LED, svart/gull

Lyskilde med et moderne uttrykk i svart og gull farg.Restsalg: LEDlife ZOLO lampe er en fantastisk LED-lampe med en effekt på 12W som vil gi deg et fantastisk lys i hjemmet ditt. Lampen må kobles til en 230V forsyning, og vil gi deg en lysstyrke på 1200 lumen. Lampen har også et fokusert lys på 45 grader som vil sikre et kontrollert lys som gir deg optimal belysning i rommet.


Med en ekstra høy lyskvalitet og en RA-verdi på 90-95, vil lampen sikre deg et levende og naturlig lys som vil vise alle farger vakkert og sprudlende. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og du vil kunne nyte godt av dette fantastiske lyset i mange år fremover.


Restsalg: LEDlife ZOLO lampe er også dimbar, noe som betyr at du kan justere lysstyrken etter ditt eget ønske og behov. Med LED av høyeste kvalitet vil lampen ha en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at lampen vil ha en lang levetid og gi deg fantastisk lys i mange år fremover.


Lampen finnes i en varm hvit fargetone på 3000K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Den varme fargetonen vil bidra til å skape en koselig atmosfære som vil gjøre hjemmet ditt enda mer innbydende og hyggelig.


Restsalg: LEDlife ZOLO lampe har også en dimensjon på 200 x Ø73 mm, og har en integrert lyskilde som vil gi deg optimal belysning i rommet. Med denne fantastiske LED-lampen vil du kunne nyte godt av fantastisk lys og en behagelig atmosfære i hjemmet ditt i mange år fremover.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

-40%

584,00 kr inkl. mva.

350,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke1200 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter73 mm.