Restsalg: LEDlife ZOLO lampe
12W, Cree LED, hvit/sølv

Lyskilde med et moderne uttrykk i hvit og sølv farg.Denne LEDlife ZOLO lampen er et perfekt valg for deg som ønsker å ha et kontrollert og høykvalitets lys i hjemmet ditt. Med en effekt på 12W kan du være sikker på at lampen vil gi deg nok lys til å lyse opp rommet ditt på en effektiv måte. Denne lampen er også enkel å bruke, da den må kobles til en 230V forsyning for å fungere.


Med en lysstyrke på 1140 lumen og en fokusert lysstråle på 45 grader, gir denne lampen et kontrollert lys som er perfekt for å lyse opp spesielle områder i rommet ditt. Den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95 sikrer et levende og naturlig lys som viser alle farger vakkert og sprudlende. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner.


Denne lampen er også dimbar, så du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Lampen kommer i en varm hvit fargetone på 3000K som gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet ditt. Lyset skaper en koselig atmosfære som bidrar til å skape en avslappende og hjemmekoselig følelse.


Med dimensjoner på 200 x Ø73 mm og en integrert lyskilde, er denne lampen enkel å montere og passer perfekt inn i rommet ditt. Så hvis du vil ha et kontrollert og høykvalitets lys i hjemmet ditt, er LEDlife ZOLO lampen det perfekte valget for deg.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

-40%

584,00 kr inkl. mva.

350,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke1140 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter73 mm.