72W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.72W.bar.cw

Arbeidslys/ekstralys 72W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K



Produktbeskrivelse:

Dette 72W LED-lyset er designet for å møte behovene til ulike typer kjøretøy, inkludert biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Med kald hvit lysfarge gir det optimal belysning uavhengig av kjøretøyets formål.

Produktet er utstyrt med en kraftig 72W lyskilde som gir en lysstyrke på 4000 lumen. Med et fokusert lys på 30/60 grader kan dette arbeidslyset sikre et kontrollert lys som treffer målområdet presist.

For å sikre kompatibilitet med forskjellige kjøretøy, kan dette arbeidslyset kobles til en 12V-24V strømforsyning. Det gjør det enkelt å bruke både i biler og større kjøretøy som lastebiler og traktorer.

Med dimensjoner på 375 x 80 x 85 mm passer dette arbeidslyset godt på både små og store kjøretøy. Den kompakte størrelsen og enkel montering gjør det enkelt å integrere dette lyset på kjøretøyets front.

Dette LED-arbeidslyset er også IP67-klassifisert, noe som betyr at det er vannbestandig. Det betyr at det kan tåle litt fuktighet og enkelte værforhold uten å bli skadet. Likevel anbefales det ikke å senke dette lyset under vann i lengre tid.

Med sin innebygde lyskilde trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe separate pærer. Dette gjør installasjonen og bruken av dette arbeidslyset enklere og mer kostnadseffektivt.

Mer informasjon

1 041,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4000 lumens
Spredning30/60 grader
Forbruk og spenning
Forbruk72w
Spenning12V-24V
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde375 mm.
Dybde85 mm.