Solcelle luksus hagelampe 4-i-1
Svart, med spyd, flammeeffekt, 65cm høy

VT-719

Fin luksus hagelampe med solcelle med spyd, veggbeslag og fot.
Men kan også plasseres på et bord som en pen lanterne.

Lader automatisk opp i løpet av dagen i sommerhalvåret.

Kan lyse opp til 8 timer når de er fullt oppladet etter en sommerdag med full sol.

Tenner automatisk når mørket faller på.

Praktisk og lett å sette opp, krever ingen kabel.
OBS: I vinterhalvåret er det ikke alltid nok dagslys til opplading.Solcelle luksus hagelampen 4-i-1 er et fantastisk tillegg til enhver utendørsområde. Med sin effekt på 0,45W og en lysstyrke på 15 lumen, vil denne hagelampen gi deg nok lys til å nyte kveldene utendørs.

Det som virkelig skiller denne hagelampen fra andre på markedet er dens høye lysspredning på 300 grader. Dette betyr at lyset fordeles jevnt rundt i området, slik at du får en optimal belysning. Uansett hvor du plasserer denne hagelampen, vil den lyse opp hele området rundt seg.

Med dimensjoner på 100 x 650 x 100 x Ø75 mm er denne hagelampen kompakt og passer perfekt inn i enhver hage. Den tar minimalt med plass, samtidig som den gir maksimalt med lys. Du kan enkelt plassere den langs gangstier, på terrassen eller rundt blomsterbedene for å skape en magisk atmosfære.

En annen flott funksjon ved denne hagelampen er dens IP44-klassifisering. Dette betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Du trenger ikke å bekymre deg for at regn eller fuktighet skal skade lampen, den vil fortsatt skinne like sterkt uansett vær.

Med en integrert lyskilde trenger du ikke å bekymre deg for å bytte ut lyspærer. Denne hagelampen er klar til å brukes rett ut av esken, og vil gi deg mange timer med strålende lys. Solcellepanelene på toppen av lampen vil lade opp batteriene i løpet av dagen, slik at du kan nyte lysene om kvelden uten å bruke strøm.

Solcelle luksus hagelampe 4-i-1 er et flott produkt som vil gi deg den perfekte belysningen til din utendørsområde. Med sin effekt, lysstyrke, lysspredning og IP44-klassifisering er denne hagelampen både praktisk og stilfull. Plasser den rundt i hagen for å skape en romantisk og innbydende atmosfære som du og gjestene dine vil elske.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Mer informasjon

242,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge1700K
Lysstyrke15 lumens
Spredning300 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk0,45w
Dimensjoner
Høyde650 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
Diameter75 mm.