LEDlife COB3 LED spot
3W, 230V, GU10

GU10 LED-spot fra LEDlife.

Velg dimbar Ja/Nei.LEDlife COB3 LED spot er en innovativ og effektiv belysningsløsning som vil transformere hjemmet ditt på en øyeblikkelig måte. Med en effekt på 3W og GU10 fatning, erstatter den 45W på en enkel og kostnadseffektiv måte. Dette gjør den til et ideelt alternativ for de som ønsker å spare på strømregningen uten å redusere kvaliteten på belysningen.


Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 80 grader, gir LEDlife COB3 LED spot en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette skaper en balansert og harmonisk belysning som er ideell for alle typer rom og aktiviteter. Produktet bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette er kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som gir produktet en lang levetid.


En av de største fordelene med LEDlife COB3 LED spot er fargetonen på lyset. Den er tilgjengelig i varm hvit (2800K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, slik at du alltid kan føle deg avslappet og komfortabel hjemme.


Med dimensjoner på 55 x Ø50 mm, er LEDlife COB3 LED spot enkelt å installere i hjemmet ditt. Med sin enkle design og høye kvalitet, er den et ideelt valg for alle som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt. Med LEDlife COB3 LED spot kan du enkelt oppgradere hjemmet ditt til en mer energieffektiv og koselig belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

74,00 kr inkl. mva.

66,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke300 lumens
Spredning80 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt45w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde55 mm.
Diameter50 mm.